"Girişimcinin İletişimi" Konulu Seminer

12 Şubat 2014

1910

12/02/2014

Odamızın 20 Şubat 2014 tarihinde gerçekleşecek "Girişimcinin İletişimi" konulu seminere katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitimin Konusu: Girişimcilikte İletişim Nedir? Nasıl Olmalıdır? Beden Dilinin Önemi, Hitabetin Önemi, Diksiyon, Girişimcilikte Başarılı Olanlar, Girişimcilik Örnekleri, Etkili İletişimin Açtığı Kapılar, Network'un Önemi, Süreklilik Nasıl Sağlanır?

Eğitimci: Barbaros Arif Özcan

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 10:00-12 :00

Kayıt için İrtibat: Kalite Yön. Temsilcisi Buket Özçelik GÜRCAN ([email protected] ,Telefon: 0282 651 10 96 Dahili: 140)

Not: Eğitime kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara "Katılım Sertifikası" verilecektir.