Çorlu TSO´dan Süleymanpaşa Belediyesi´ne Ziyaret

20 Haziran 2014
Çorlu TSO´dan Süleymanpaşa Belediyesi´ne Ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Meclis Başkan Yardımcısı Ersan Peyamisafa, Meclis Katip Üyesi Miraç Çolak, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu ve Engin Adıgüzeloğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Hüseyin Ersoy, Haluk Perçin Bayındır, Fatih Keskin ve Haşim Yiğit 19 Haziran 2014 Perşembe günü Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı makamında ziyaret etti.

"SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ BAŞARILI OLACAKTIR"

Bölgenin gelişmesi adına yapılan çalışmaların istişare edildiği ziyarette Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Yeni kurulan Süleymanpaşa Belediyesi'nin başarılı olacağına inanıyorum. Büyükşehir'in faaliyetleri içerisinde Süleymanpaşa Belediyesi'nin çok önemli bir yeri vardır. İlimiz ve bölgemiz için yapacağınız çalışmalar için şahsım ve odamız adına başarılar dilerim" dedi.

"YENİ HİZMET BİNASI İHTİYAÇLAR DOĞRULTUSUNDA ÖNEMLİ YERE SAHİP OLACAKTIR"

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, gerçekleşen ziyaret için teşekkürlerini sunarak; " Çorlu ve bölgemiz adına gerçekleştirmiş olduğunuz faaliyetler için sizleri tebrik ediyorum. Odanızın yeni hizmet binasının, üyelerinizin ihtiyaçlarını karşılayacak kapasiteye sahip olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.