Çorlu TSO ve Trakya Teknopark Yönetici A.Ş. İşbirliği ile "Trakya Teknopark Bilgilendirme Toplantısı"

15 Temmuz 2011

SAYIN  ÜYEMİZ

15.07.2011

Odamız ve Trakya Teknopark Yönetici A.Ş.  işbirliği ile gerçekleştirilecek olan "Trakya Teknopark Bilgilendirme Toplantısı" 28 Temmuz 2011, Perşembe günü saat 15:00'da aşağıda sunulan program çerçevesinde düzenlenecektir.

Bilgilerinize sunar, katılımınızdan memnuniyet duyarız.

İsmail GÜLEROĞLU

Başkan

PROGRAM:

Tarih                        :28 Temmuz 2011, Perşembe

Kayıt                        :14:30- 15:00

Toplantı                   :15:00

Konuşmacı :             Kaan ÖZEL / Trakya Teknopark Yönetici A.Ş.  Genel Müdür V.

Toplantı Konu Başlıkları

*Teknopark Kavramı