Çorlu TSO Yönetim Kurulu ve Personeli "Kurumsal Yönetim İlkeleri Eğitimi"ne Katıldı

18 Nisan 2015

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından 18 Nisan 2015 Cumartesi günü gerçekleştirilen "Kurumsal Yönetim İlkeleri Eğitimi"ne Odamız  Yönetim Kurulu ve Personeli katıldı.

Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki program halinde Çorlu TSO Meclis Salonu'nda Eğitmen Zeki Yüksekbilgili, tarafından gerçekleşen eğitimin ilk bölümüne; Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Cevat Sevim ve Hüseyin Ersoy katıldı.

Çorlu TSO Personelinin katıldığı eğitimin ikinci kısmında; Yönetim, Yönetici kime denir? Temel yönetim becerileri, Yönetici tuzakları, Yönetici tipleri, Liderlik, Liderlik testi, Lider kime denir? Liderlik becerileri ve Bugünün takımlarını yönetmek konuları işlenerek eğitim tamamlandı.