Çorlu TSO´dan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne İki Adet Araç Tahsisi

10 Nisan 2015
Çorlu TSO´dan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne İki Adet Araç Tahsisi

Çorlu Ticaret ve  Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis edilen iki adet kiralık aracın teslimi; 10 Nisan 2015 Cuma günü Çorlu Heykel Meydanı'nda düzenlenen "Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Yıldönümü Töreninde" gerçekleşti.

Törene; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzsoy, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü ve Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün katılımda bulundular.

"Türk Polis Teşkilatı'nın 170.Yıldönümü Töreni" saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe; Emniyet Teşkilatına verilen desteklerden dolayı Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e teşekkür plaketi takdim etti.

" EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Kurumlararası dayanışmanın Çorlu halkına olumlu bir şekilde yansıyacağını söyleyen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Gece gündüz fedakarca görevlerini yerine getirerek halkımızın can güvenliğini sağlayan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

"DESTEKLERİNİZ, TEŞKİLATIMIZIN HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTİYOR"

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe ; "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlere verdiğiniz destekler teşkilatımızın şevkini artıyor. Hizmet kalitemizi yükseltiyor.  Şahsınızda Çorlu TSO'ya  teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.