Çorlu TSO Yönetim Kurulu Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın 100. Yıl Organizasyonlarına Katıldı

9 Nisan 2015

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ÇTSO) Çanakkale savaşlarının 100. yıl münasebetiyle Türkiye'de ki tüm oda ve borsalara yaptığı davet kapsamında; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, 08 Nisan 2015 Çarşamba günü ÇTSO' da yapıldı.

Toplantıya; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu, Engin Adıgüzeloğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Hüseyin Ersoy, Haşim Yiğit, Müslüm Kahraman ve Fatih Keskin iştirak ettiler.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri; A. Selçuk Erdoğan, Mustafa Kansu ve Fatih İş tarafından karşılandı.

"ÇANAKKALE'MİZİ DÜNYA'YA TANITMAYI MİSYON EDİNDİK"

ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi A. Selçuk Erdoğan yaptığı konuşmada; "2015 yılındaki faaliyetlere destek olmak açısından ülkemizdeki tüm oda ve borsaları ilimize davet ettik. Bu davetimize icabet ederek yaptığınız ziyaretten ve sizleri Odamızda ağırlamaktan büyük onur duyduk. Bizler ÇTSO olarak üyelerimizin sektörlerinde gelişmelerini sağlamak için uygun ortamlar hazırlamak ve bölgemizin ekonomisini geliştirmek amacıyla ülkemizde ve Dünya da Çanakkale’mizin ve üyelerimizin en iyi şekilde tanıtımını yapmayı misyon edindik. Ayrıca ürünleri dış pazarlarda tanıtmak, ihracat hacmini artırmak, yabancı firmalar ile ilişkilerini ve işbirliklerini güçlendirmek, küresel ekonomide hak ettikleri yeri almalarını sağlamak adına ulusal ve uluslar arası fuarlarda yer almaya devam edeceğiz" dedi.

"ODALAR ARASI DİYALOGLAR, GELİŞİMİMİZE KATKI SAĞLAYACAKTIR"

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu; Çanakkale zaferi Türk milletine her zaman gurur vermiştir. Göreve geldiğimiz günden beri Çorlu TSO Meclisi birbirine kenetlenmiş durumdadır. Odamız olarak en büyük hedefimiz; sanayi, ticaret gibi  temel alanlarda bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar yapmaktır. Odalarımız arası diyalog ve paylaşımlar; bölgelerimizi yarınlara taşımak için avantajlar sağlayacağı gibi kentlerimizin gelişim vizyonlarına da önemli katkılar sağlayacaktır. Bizleri ağırlamanızdan dolayı şahsım ve Çorlu TSO adına teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

ÇTSO ziyareti sonrası, Çanakkale Ticaret Borsası (Çanakkale TB) ziyaret edilerek; işbirlikleri, il tanıtımı ve yapılması planlanan projeler hakkında fikir alış - verişinde bulunuldu.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Çanakkale TB'de yaptığı konuşmada; "Öncelikle insanlık tarihinin en büyük ve en çetin savaşlarından birinin yaşandığı Çanakkale Savaşlarının 100.yıldönümünde Çanakkale’de bulunmaktan büyük bir gurur duyduk. Çanakkale TB'ye ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Çanakkale TB Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Çorlu TSO Yöneticileriyle tanışmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, Çanakkale TB projeleri hakkında bilgiler sundu. Deniz, Çanakkale TB olarak Çorlu TSO ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olunacağını dile getirerek, gerçekleşen ziyaretten ötürü Çorlu TSO'lu Yöneticilere teşekkür etti.

Ziyaret; günün anısına plaket ve hediye takdimi ile toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Çorlu TSO'nun Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Ziyaretinden

Çorlu TSO'nun Çanakkale Ticaret Borsası Ziyaretinden