Çorlu TSO 6. Meslek Komitesi´nden Çerkezköy TSO 4. Meslek Komitesi´ne Ziyaret

7 Nisan 2015
Çorlu TSO 6. Meslek Komitesi´nden Çerkezköy TSO 4. Meslek Komitesi´ne Ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı ve 6. Meslek Komite Üyesi Metin Akgün, Meclis Katip Üyesi ve 6. Meslek Komite Üyesi Miraç Çolak, 6. Meslek Komite Başkanı Kurtuluş Ay, Başkan Yardımcısı Ramadan Cesur, Komite Üyeleri; Serkan Ercili, Eyüp Çatalkaya ve Ramazan Karadeniz'den oluşan heyet, 7 Nisan 2015 Salı günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ÇTSO) ziyaret etti.

Ziyarette; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve 4. Meslek Komite Üyesi Süleyman Kozuova, 4. Meslek Komite Başkanı Seyfettin Belek, Başkan Yardımcısı Şakir Özer, Komite Üyeleri; Mehmet Danyeli, Metin Taşdelen, Birol Saygın ve Hayrettin Atay, hazır bulundular.

"KOMŞU TİCARET VE SANAYİ ODALARIYLA FİKİR ALIŞ - VERİŞİNDE BULUNUYORUZ"

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ÇTSO 4. Meslek Komite Başkanı Seyfettin Belek; "2 yıldır görev başındayız. 700 kişilik bir komite olarak üyelerimize hizmet veriyoruz. Üyelerimizin inşaat fuarlarına katılımlarını sağlıyoruz. Daha kaliteli hizmet verebilmek için; üyelerimizden gelen sorunları değerlendiriyor ve  bu sorunlar üzerinde araştırmalar gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmaların yanı sıra komşu ticaret ve sanayi odalarıyla fikir alış - verişinde bulunuyoruz. Çorlu TSO'ya gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı şahsım  ve 4. meslek komitesindeki arkadaşlarım adına teşekkür ederim" dedi.

"ÇORLU TSO OLARAK BÖLGEMİZDEKİ ODALAR İLE İSTİŞARE İÇİNDEYİZ"

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı ve 6. Meslek Komite Üyesi Metin Akgün; Odalar arasında kurulacak işbirlikleriyle bölgemizin gelişmesinde olumlu sonuçlar elde edileceğini belirterek; "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, yalnızca bölgemizde bulunan odalarımız ile değil tüm odalarımız ile işbirliği çerçevesinde çalışmalar yapmak arzusundayız. Çünkü karşılıklı deneyimlerin paylaşılmasının, fikir alışverişlerinin yapılmasının vizyonumuzu geliştirmede büyük  katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Bölgemizde ki odaların  işbirliği ile oluşturulacak sinerji, gelişimimize büyük katkı sağlayacaktır" açıklamasında bulundu.

"ODALARDAKİ MESLEK KOMİTELERİNİN İSTİŞARESİ DOSTLUKLARI PEKİŞTİRECEKTİR"

Çorlu TSO 6.Meslek Komite Başkanı Kurtuluş Ay; "Ciddi bir oy alarak seçimi kazandıktan sonra bir farklılık yaratmak için tüm üyelerimize teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdik. TREDAŞ, ÇORDAŞ ve Belediye'de toplantılar düzenleyerek üyelerimize sektör hakkında bilgiler verdik. Odalardaki meslek komitelerinin istişareleri ile aramızdaki dostluğun pekişeceğine inanıyorum. 6. Meslek Komitesi'nde bulunan arkadaşlarım adına bizi ağırladığınız için teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.