Çorlu TSO´dan İftar Yemeğinin Yerine 756 Aileye Gıda Yardımı

8 Ağustos 2012
Çorlu TSO'dan İftar Yemeğinin Yerine 756 Aileye Gıda Yardımı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği organizasyonunu bu yıl gerçekleştirmiyor. Çorlu TSO bu yıl iftar yemeğinin bütçesi ile ihtiyaç sahibi 200 aileye gıda yardımı yapma kararı aldı.

Çorlu TSO Başkanı İsmail GÜLEROĞLU; Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği ay olduğunun altını çizerek, "Her yıl Birliğimizin odalarımıza ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı olarak verilmek üzere ilettiği nakdi yard(25.000.- TL) ile bu yıl ihtiyaç sahibi  556 aileye gıda yardımımızı gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra Yönetim Kurulumuz olarak; odamız  tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz İftar yemeğimizi gerçekleştirmeyerek; iftar yemeğimizin yerine ihtiyaç sahibi 200 ailemize daha gıda yardımı yapma kararı aldık. Ramazan ayında ki yardımlaşma ve paylaşma duygusu ile üzerimize düşeni yapma ve  ‘Komşusu Açken Tok Yatan Bizden Değildir' hadisine gönülden katılarak; aldığımız karar ile ailelerimizi mutlu edeceğimiz kanısındayız. Bu vesile ile Ramazan ayının ve akabinde Bayramımızın herkese sağlık ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum" dedi.