Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek´ten Çorlu TSO´ya Veda Ziyareti

8 Ağustos 2012
Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek'ten Çorlu TSO'ya Veda Ziyareti

Geçtiğimiz hafta açıklanan Valiler Kararnamesi ile Sivas Valisi olarak atanan, yaklaşık üç yıldır ilimizde görev yapan Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek  ve beraberinde Konya Akşehir Kaymakamlığı'na atanan  Çorlu Kaymakamı   Ali Dursun ile birlikte 08 Ağustos 2012 Çarşamba günü  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulundular.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası  Meclis Başkanı İhsan Erik ve Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu tarafından ağırlanan Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek; Çorluda ki görevinin sona ermesi ve tayininin Sivas'a çıkması sebebiyle bir veda ziyaretinde bulunduğunu; görev süresi boyunca birlik, beraberlik, huzur ve güven içerisinde çalıştıklarını, Çorlu TSO ile birlikte güzel hizmetlere imza attıklarını belirtti.

İlimizde  görev yaptığı süre zarfında yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı Sayın Valimize  teşekkürlerini sunan  Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu;  ‘Sizi şehrimize verdiğiniz değerli hizmetleriniz, nezaketiniz ve içtenliğiniz ile anacağız. Bizlere  vermiş olduğunuz desteklerden ötürü teşekkür ederim. Yeni görev yerinizde, Odamız adına şahsınıza başarılar diliyorum"dedi.

Ayrıca, Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu; Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek'e günün anısına bir hatıra tabağı takdim etti.