"Çorlu´da Yaşam" Konulu Ödüllü Fotoğraf Yarışması

16 Ağustos 2012

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası; Çorlu'da sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamdan fotoğraf karelerinin yer alacağı, Çorlu'nun  doğal ve kültürel değerlerini tanıtmayı amaçlayan "ÇORLU'DA YAŞAM" konulu bir  fotoğraf yarışması düzenliyor.

Fotoğraf  Yarışmamız ile Çorlu Arşivini Oluşturacağız

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu; "Çorlu kozmopolit bir limandır. Çorlu'nun nüfusu; sanayisi ve ticareti ile paralel olarak günden güne artan ve içerisinde her türlü kültürü barındıran mozaik bir kenttir. Bölgemizin  doğal ve kültürel değerlerini tanıtmayı amaçlayan sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamdan fotoğraf karelerinin yer alacağı yarışmamız kapsamında, Trakya'nın İncisi" ne fotoğraflarımızla bir inci tanesi daha ekleyelim. Değerli fotoğraflarınız ile oluşacak Çorlu Fotoğraf Arşivi; geçmişimizi, bugünümüzü ve geleceğimizi oluştursun"dedi.

Yarışma Katılım Koşulları

Yarışma katılım koşulları hakkında bilgi veren Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu; "Yarışma, Odamız çalışanları ile seçici kurul üyeleri ve birinci derecede yakınların dışında tüm amatör/profesyonel fotoğrafçılara açıktır .Yarışmaya en fazla renkli üç (3) eser gönderilebilir. Yarışmaya katılan eserlerin herhangi bir yarışmada ödül almamış olması gerekmektedir. Yarışmaya katılan eserlerin herhangi sitede veya yerde yer almamış olması gerekmektedir. Yarışmaya katılacak fotoğrafların 18x24 cm. baskı olarak ve 300 dpı çözünürlük ve jpg formatında teslim edilmesi gerekmektedir. Fotoğraflara verilen rumuz (beş rakamdan oluşur) ve sıra numarası katılım formundaki ile aynı olmalıdır. Fotoğraflar belge niteliğinde olacağından, mutlaka çekim yılı ve yeri yazılmalıdır. Fotoğraflar, kenarında çerçeve ya da boşluk olmadan gönderilmelidir. Gönderilen fotoğrafların tamamı yarışmacı tarafından çekilmiş olmalıdır. Başkasına ait görüntülerin olduğu gibi veya kısmen kullanılması durumunda ortaya çıkabilecek telif hakkı ihlallerinin tüm hukuki sorumluluğu katılımcıya aittir. Yarışmaya gönderilen fotoğraflarda görünebilecek insanların, fotoğrafının çekilmesine ve bir yarışmaya gönderilmesi fotoğrafın internette ve basılı yayın organlarında yayınlanmasına izin verdikleri kabul edilir. Söz konusu kullanımlardan dolayı ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkların tüm sorumluluğu yarışmacıya aittir. Yarışmaya katılan her fotoğraf; fotoğrafçının adı kullanılarak Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yayınlarında kullanılabilir. Yarışmaya katılan fotoğrafların telif hakları, yayınlanmaları Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na aittir. Katılım formunu imzalayarak bu yarışmaya katılanlar,tüm katılım koşullarını kabul etmiş sayılacaktır"dedi.

Son katılım tarihi 31 Ekim 2012

Yarışmaya son katılım tarihi; 31 Ekim 2012 olduğunu söyleyen Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu; Yarışma sonucunda dereceye giren; "Birinciye 4.000.- TL, İkinciye 2.000.- TL, Üçüncüye 1.000.- TL ve 3 adet 500 TL'lik Mansiyon ödülü  verilecektir. Yarışmaya katılmak isteyenler ayrıntılı bilgiye, yarışma şartnamesine ve katılım formuna odamız web sayfasından (www.corlutso.com.tr) ulaşabilir, Odamız Genel Sekreterliğiyle irtibata geçilebilir"dedi.