İnsana Can Veren Kandır Piyasaları Canlı Tutan İse Paradır

İnsana Can Veren Kandır Piyasaları Canlı Tutan İse Paradır

İNSANA CAN VEREN KANDIR

PİYASALARI CANLI TUTAN İSE PARADIR

Çorlu TSO olarak, "İndirimli  Alışveriş  Günleri"  Kampanyası  ve Üyelerimize Yönelik Çalışmalarını Sürdürdüğümüz Banka Kredi Anlaşmaları ile Ticaret Canlanacak.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO); 13-23 Eylül 2012 tarihleri arasında Çorlu'da iş dünyasının ve tüketicinin kazanmasını sağlamak, piyasaya hareketlilik kazandırmak, Çorlu'da yaşayanlara ve Çorlu'da kazananlara ortak faydalar sağlamak amacıyla "Çorlu TSO İndirimli Alışveriş Günleri" adı altında bir kampanya ve çalışmalarını sürdürdüğü üyelerine yönelik banka kredi anlaşmaları ile ticaretin canlanmasını hedefliyor. Ayrıca; reel sektörün desteklenmesi, uygun faiz ve  limitlerde kredi kullanımının yaygınlaştırılması, gerek sanayi üretimindeki payları ve gerek milli gelire katkıları bakımından ülke ekonomisinde önemli yer tutan KOBİ'ler ile  ticari nitelikteki firmaların içinde bulundukları finansman sorunlarının giderilmesine katkı  sağlamak amacıyla, bankalarla yapacağı  protokol dahilinde, üyelerine piyasa düzeyinin altında, özel koşullarda uygulanacak faiz oranıyla en uygun koşullarda ödeme opsiyonları ile  kredi kullandırmayı amaçlıyor.

Konu hakkında bilgi veren   Çorlu  TSO  Başkanı İsmail GÜLEROĞLU "2008'den bu yana süregelen  global ekonomik kriz neticesinde bölgemizde piyasalarda bir durgunluk sözkonusu. Bunun nedeni ise piyasada paranın dönmemesidir. Çorlu'ya büyük, marka firmaların gelmesi ile küçük veya orta ölçekli işletmelerimiz sıkıntı içerisine girdiler. Piyasada  büyük işletmeler ön plana çıkıyor. Fakat en çok yarayı orta ölçekli işletmeler alıyor.  Odamız olarak 13-23 Eylül 2012 tarihleri arasında yapacağımız "İndirimli Alışveriş Günleri" kampanyası ile Çorlulu tüketiciyi alışverişe sevk etmenin yanı sıra bölge halkının da Çorlumuzdan alışveriş yapması hedeflenmiştir. Kampanyamız süresince tüketicilerimiz, daha uygun koşullarda alışveriş yaparak, dolayısıyla alacakları mal ve hizmetleri mevcut fiyatlardan daha ucuza alırken, esnaf ve ticaret erbabımız işlerinde hareketlilik yaşayacaklardır. Böylelikle, kentimiz ekonomisi canlanacak, Çorlu'muza ekonomik ve sosyal dinamizm gelecektir. Çorlu TSO olarak, Çorlu'da kazananların ve Çorlu'da yaşayanların kısaca bizlerin; toplum ve iş dünyası olarak hep birlikte kazanmasını amaçlamaktayız"dedi.

Üyelerimize Cazip İmkanlarla Finansman Desteği Sağlayacağız

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu; "Türk reel sektörü, bölgemizde bulunan  sanayicilerimiz ve ticaret erbabımız son dönemde finans sıkıntısı yaşamaktadırlar. Odamız olarak  yaptığımız girişimler ile üyelerimizin içinde bulunduğu sıkıntıları hafifletme yönünde bir nebze de olsa olumlu katkıda bulunmak gayesindeyiz. Esnaf, tüccar, işadamı ve sanayicilerimiz günümüzde ciddi anlamda nakit sıkıntısı yaşamaktadır. Bu anlamda bankalar ile imzalayacağımız protokol anlaşmaları ile  bölgemiz ekonomisine önemli katkılar sağlayacağımıza inanıyorum. Amacımız, Çorlu ekonomisinin  lokomotifi konumundaki KOBİ'lerimizi ayakta tutarak bölge ekonomimize dinamizm kazandırmaktır.  Bu tür yapacağımız kredi protokolleri ile üyelerimizin önündeki tıkanıklığı açmayı hedefliyoruz. Çorlu TSO olarak, ülke ekonomisinin bel kemiği olan üyelerimiz ve KOBİ'lerimizi destekleyecek her  türlü girişimin yanında olmaya  devam edeceğiz" dedi.