Kazansummit 2013

Tarih     :03/09/2013

Sayı        : 9278

İlgi: TOBB'nin 27.08.2013 tarihli ve 0411/18212sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Rusya Federasyonu ve İslam İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeleri 5. Uluslararası Ekonomi Zirvesi'nin, 2-3 Ekim 2013 tarihlerinde, Rusya Federasyonu'nun Kazan şehrinde düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu Forumun amacının Rusya Federasyonu ve İslam İşbirliği Teşkilatı üye ülkelerinin ekonomik ve ticari ilişkilerini geliştirmek ve derinleştirmek olduğu belirtilmektedir.

Forumda Rusya Federasyonu ve İslam İşbirliği Teşkilatı'nın 57 üye ülkesinden firma sahipleri, yatırımcılar, üst düzey yöneticiler, üst düzey devlet temsilcileri ve kamu kuruluşları görevlilerinin yer alarak, günümüzün temel ekonomik konularını tartışacakları ifade edilmektedir.

Forumun programı, Forum katılımcıları ve konuşmacıları ile Foruma ilişkin detaylı bilgi www.kazansummit.com adresinde yer almaktadır. Forumla ilgili olası soruların [email protected] ve +7 843 567 60 66 nolu organizasyon komitesi irtibatlarına iletilebileceği ve kayıtların 16 Eylül 2013 tarihinde kapanacağı iletilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.