Vietnam

Sayı       : 8783

İlgi: TOBB'nin 14.08.2013 tarihli ve 0411/17543 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda,

- 4-5 Kasım 2013 tarihlerinde Hanoi'de ‘'Vietnam ve MENA Ülkeleri Arasında Ekonomik İşbirliği Forumu" adlı bir etkinliğin gerçekleştirileceği,

- Vietnamlı yetkililerin forumun yapılacağı otelde katılımcı ülkeler için alan tahsis ederek ülkelerin ürünlerini sergilemesine fırsat vereceği,

- Vietnamlı yetkililerin ülkemizde başta ilaç sektörü olmak üzere birçok sektörden firmanın Vietnam'da iş yapmaya ilgi duyduğunu bildiklerini, Vietnam Sağlık Bakanını da foruma davet ettiklerini ve bu çerçevede, forumun ilaç ve diğer alanlardaki firma temsilcilerinin Vietnam'daki muhatapları ve ilgili kamu temsilcileri ile görüşmeler yapabilmeleri açısından bir fırsat teşkil edeceği belirtilmektedir.

Bu kapsamda, söz konusu foruma ilişkin program, katılımcı formu, genel bilgi notu ve katılımcı ülkelerin listesi Dışişleri Bakanlığı'ndan alınmakla birlikte ekte verilmektedir. Bilgilerinize sunarız.