Ruanda-Kigali İş Adamları Heyeti

Tarih     :16/08/2013

Sayı       : 8786

İlgi: TOBB'nin 12.08.2013 tarihli ve 0411/17387 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Türk Hava Yolları'nın Ruanda'nın başkenti olan Kigali'ye yeni hat açmış olduğu ve uçuşlara başladığı belirtilmekte olup, bu vesile ile THY ile yapılan protokol çerçevesinde azami 15 iş adamı ile birlikte 23 Eylül-26 Eylül 2013 tarihleri arasında Kigali'ye yönelik bir iş adamları heyeti oluşturulacağı ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, iş adamları heyetine; savunma ve havacılık sanayi, hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri, ağaç mamulleri ve orman ürünleri, demir-çelik, çimento, otomotiv yan sanayi, beyaz eşya (elektronik), sabun (kimya) ve kablo (elektrik) sektörlerinde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda görüldüğü belirtilmektedir.

Söz konusu heyete katılmak isteyenlerin, www.tim.org.tr web sitesinde yer alan başvuru formunu ( http://goo.gl/wTnF1z) eksiksiz olarak doldurarak, elektronik ortamda en geç 2 Eylül 2013 Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları, organizasyon kapsamındaki uçak bileti, ikili görüşmeler ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmaların, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Iban No: TR93 0001 5001 5804 8000 9634 35), Swift Kodu: TVBATR2A Avro hesabına 1.250.-Avro avans (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmalan ve ilgili banka dekontunu [email protected] e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.