5. Türkmenistan Uluslararası Yatırım Forumu

Tarih     :24/09/2013

Sayı       : 9944

İlgi: TOBB'nin 17.09.2013 tarihli ve 0411/19377 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 5. Uluslararası Türkmenistan Yatırım Forumu'nun, 17-19 Ekim 2013 tarihlerinde, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Forumun Türkmenistan ekonomisinin çeşitlendirilmesini ve rekabetçiliğinin artırılmasını, yaratıcı teknoloji uygulamalarının geliştirilmesini ve yatırım ortamının iyileştirilmesini amaçladığı belirtilerek, Türkmenistan'ın yatırım potansiyelini geliştirebilecek projelerin hayata geçirilmesi için Forum'un bir fırsat teşkil edeceği ifade edilmektedir.

Forumla ilgili detaylı bilgi için Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası (Tel: +99 312 94 27 17, +99 312 94 23 52, e-posta: [email protected]) ile temasa geçilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.