15. Özel Sektör Buluşması Tarih Değişikliği

Tarih     :27/09/2013

Sayı       : 10101

İlgi: TOBB'nin 23.09.2013 tarihli ve 19748 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA) İran Ticaret, Sanayi, Madencilik ve Tarım Odası ve İslam Kalkınma Bankası işbirliğinde, 27-29 Ekim 2013 tarihleri arasında, "Küresel Kalkınmada İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ülkelerinin Rolü" teması altında, "15. İslam Ülkeleri Özel Sektörü Tanıtım, Ticaret, Ortak Girişim ve Yatırım Toplantısı" ve "7. İslam Ülkeleri İş Kadınları Forumu" nun, İran İslam Cumhuriyeti'nde düzenleneceği bildirilmiş olup anılan program tarihlerinin 28-30 Ekim 2013 olarak değiştirildiği bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.