3.Türk-Alman Su İşbirliği Günleri

3.Türk-Alman Su İşbirliği Günleri

Tarih     :18/09/2013

Sayı      : 9769

German Water Partnership (GWP) tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen Türk-Alman Su İşbirliği Günleri organizasyonlarının ardından, etkinliğin üçüncüsü 25-26 Eylül 2013 tarihlerinde İzmir'de ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile işbirliğinde gerçekleştirilecektir. İki gün süren toplantıların gündem maddelerini merkezi ve yerel yönetimlerde ve sanayide su ve atık su konularında güncel ve gelecekte beklenen sorunlar, bunların çözüm imkânları ve iki ülke arasındaki işbirliği alanları oluşturmaktadır. Etkinliğe T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da destek vermektedir.

Söz konusu programa Türkiye'den firmaların katılımı ücretsiz olup 20 Eylül 2013 son kayıt tarihidir. Anılan program hakkında detaylı bilgi ekte tarafınıza sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.