15. Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı

25 Ekim 2013
15. Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı

Dijital Baskı Teknolojileri ve Endüstriyel Reklam Endüstrisi karar vericilerinin bir araya geldiği, yeni trendlerin takip edilerek, yeni fikirlerin paylaşıldığı, yüz yüze görüşmeler ile işbirliği olanaklarının yaratıldığı ve geliştirildiği, global bir ticari etkinlik olmaya devam eden Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı Sign İstanbul, bu yıl 15. kez, 28 Kasım - 01 Aralık 2013 tarihleri arasında, İstanbul'da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Ülkemizin bu alandaki başarılı firmaları ile global markaların teknoloji rekabetine ev sahipliği yapacak olan fuarda; Dijital baskı teknolojileri, LED ve LED ekranlar, Tekstil baskı ve serigrafi teknolojileri, CNC ve lazer router'lar, Display sistemleri, Baskı malzemeleri, Satış noktası çözümleri, Tabela malzemeleri, Bayrak ve Flamalar, Reklam uygulama malzemeleri, Reklam sektörüne yönelik yazılımlar ve daha fazlası sergilenmektedir.

15 yıldır "Avrupa dahil, alanında, her yıl düzenlenen en büyük uluslararası ticari etkinlik" ünvanını elinde bulunduran SIGN İstanbul 2013 Fuarı ile ilgili detaylı bilgi ve ücretsiz davetiye için http://www.signistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.