İran Ticaret Heyeti Hk. (4-6 Kasım)

25 Ekim 2013
İran Ticaret Heyeti Hk. (4-6 Kasım)

Tarih     :25/10/2013

Sayı       : 10916

İlgi: TOBB'nin 23.10.2013 tarihli ve 0411/21737 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda ve TİM organizasyonunda, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı (İMMİB) birlikleri işbirliği ile 4-6 Kaşım 2013 tarihleri arasında, İran'ın Tahran şehrine yönelik bir Ticaret Heyeti programı düzenleneceği bildirilmektedir. Program kapsamında, Türk ve İranlı girişimciler arasında iş görüşmeleri gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Girişimcilere potansiyel iş fırsatları sunan İran'da pazar payımızın artırılması ve anılan ülkeye yönelik yeni ihracat imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek söz konusu heyete; tarım ve gıda ürünleri, ilaç ve medikal ekipmanlar sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar başta olmak üzere uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalarımızın iştirak edebileceği ifade edilmektedir.

İran Ticaret Heyeti programına heyete katılmayı arzu eden kurum ve kuruluşların www.immib.org.tr adresinde yer alan başvuru formunu (kayıt için: http://goo.gl/XHrBOR )eksiksiz doldurarak elektronik ortamda en geç 25 Ekim 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları beklenmektedir.

Organizasyon kapsamındaki, ekonomi sınıfı uçak bileti, toplantı ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmaların, İMMİB Genel Sekreterliği'nin Vakıfbank Güneşli Şubesi (Kodu: 383, Hesap no: 00158048013092703, IBAN no: TR93 0001 5001 5804 8013 0927 03, Swift Kodu: TVBATR2A) Euro hesabına 1.350.- Euro avans (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları ve ilgili banka dekontunu İMMİB'in 0212 454 00 93 nolu faksına veya [email protected] e-mail adresine iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.