5. Kuzey Ren Vestfalya Türk-Alman Ekonomi Görüşmeleri

Tarih     :05/11/2013

Sayı       : 11199

İlgi: TOBB'nin 25.10.2013 tarihli ve 0411/21919 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 5. Kuzey Ren Vestfalya Türk- Alman Ekonomi Görüşmelerinin, 21 Kasım 2013 tarihinde Dortmund şehrinde gerçekleştirileceği ve katılımcılara, Westfalenhallen Kongre Merkezi'nde, Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası, Dortmund Kalkınma Ajansı, Kuzey Ren Vestfalya Ticaret ve Sanayi Odaları, Kuzey Ren Vestfalya Kalkınma Ajansı ve Kuzey Ren Vestfalya Dış Ticaret Kurumu işbirliğinde Türk-Alman ekonomik ilişkilerindeki güncel gelişmeler hakkında bilgi sunulacağı bildirilmektedir.

Yazıda devamla, bu yıl gerçekleştirilecek panellerde otomotiv, makine, tesisat/malzeme, bilişim ve yeni teknolojiler ile enerji ve çevre konularının ele alınacağı ve Türkiye ile Kuzey Ren Vestfalya'nın yatırım bölgesi olarak sunduğu avantajlar ve Almanya'da şirket devri ile ilgili bilgiler verileceği belirtilmektedir.

Söz konusu toplantının programı ve diğer bilgilere TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altında, "Uluslararası İş İmkanları/ Yurtdışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.