Çorlu TSO´dan İhtiyaç Sahibi 750 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı

1 Nisan 2015
Çorlu TSO´dan İhtiyaç Sahibi 750 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında öğrencilere giyecek yardımı kapsamında gönderdiği 30.000 TL ile Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim okullarında belirlenen ihtiyaç sahibi 750 öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı.

Ayakkabılar; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu tarafından; Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Şube Müdürü Reşat Uçak ve Şef Hüseyin Kumaş'a teslim edildi.

Konu hakkında konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu; "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin yapmış olduğu giyecek yardımı kapsamında bu yıl öğrencilerimizin ayakkabı ihtiyaçlarını karşılamak için karar aldık. Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün belirlediği okullarda 750 öğrenciye ayakkabı yardımı yapmış bulunmaktayız. Amacımız yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. Bu vesileyle yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.