Ticaret Sicil Tasdiknamesi

Ticaret Sicil Tasdiknamesi

Tarih     :26/12/2013

Sayı       : 13149

Türk Ticaret Kanunu'nun 64 üncü maddesi üçüncü fıkrasına istinaden defter onaylarının yapılabilmesi için ticaret sicil tasdiknamesi alınması zorunlu bulunmaktadır.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Sicil Müdürlüğü ay sonuna denk gelen 28-29 Aralık 2013 Cumartesi ve Pazar günleri 8:30-17:00 saatleri arasında açık bulundurulacaktır.

Bu itibarla, tacirlerimizin münhasıran ticaret sicili tasdiknamesi taleplerini karşılamak üzere defterlerin açılış onay işlemlerini gerçekleştiren serbest muhasebeci, mali müşavirler tarafından ilgililerin imzalı dilekçesi ile ticaret sicil harcının gösterir belgenin eklenmesi suretiyle topluca yapılacak ticaret sicil tasdiknamesi talepleri karşılanacaktır.

Bilgilerinize sunarız.