3. Bahreyn Hayvan Üretim Sergisi 2014

Tarih     :27/12/2013

Sayı       : 13207

İlgi: TOBB'nin 23.12.2013 tarihli ve 26135 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Bahreyn Kralı Majesteleri Hamad Bin İsa Al Khalifa himayelerinde, Belediyeler ve Kentsel Planlama Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Teşkilatı (UNIDO) - Yatırım ve Teknoloji Teşvik Ofisi (ITPO) işbirliğinde, 3. Bahreyn Hayvan Üretimi Sergisi- 2014 "Mara'ee'"in, 19-22 Mart 2014 tarihlerinde, Bahreyn Krallığı'nda düzenleneceği iletilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu Sergi'nin tarım, hayvan yetiştiriciliği, veterinerlik, gıda sanayii, kümes hayvancılığı ve balık yetiştiriciliği alanlarındaki son gelişmelere dikkati çekmeyi hedeflediği iletilmektedir. Hayvancılık, kümes hayvancılığı, balık yetiştiriciliği, hayvansal ürünler, yem & hayvan yemi, tarım makinaları ve ekipmanları, veterinerlik ürünleri ve hizmetleri, evcil hayvan ürünleri ve hizmetleri, bilimsel yayınlar ve diğer ilgili kategorilerin de fuarda yer alacağı ifade edilmektedir.

Katılımcılara aşağıdaki hizmetlerin sağlanacağı bildirilmektedir.

1-Boş sergi alanı

2-Yurtdışından katılanlar için fuar süresince ücretsiz otel konaklaması ( her şirket için bir oda tek veya çift kişilik)

3-Fuar alanı-otel arası ücretsiz ulaşım imkanı

4-Sergi alanında şirket levhası, ışık, tek fazlı güç soketi, 1 bilgi sistem sayacı, 2 sandalye, 1 çöp sepeti dahil stant tahsisi,

5-Vize işlemleri ve havaalanı karşılaması

6-Sergiye katılacak hayvan ve ürünlerin girişi için prosedürleri kolaylaştırmak

7-Bahreyn Krallığı'nda kalınan süre boyunca hayvan ve kuşların bakımı için veterinerlik hizmeti

8-Sergi alanında medikal klinik ve ambulans hizmeti

Ayrıca, bahse konu sergi ile ilgili detaylı bilgiye http://www.maraee.gov.bh/ adresinden ulaşılabileceği ve katılmak isteyenlerin aşağıda iletişim bilgileri sunulan Dr. Hashim Hussein ile iletişime geçmeleri gerektiği bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Dr. Hashim Hussein