2014 Bahreyn Uluslararası Bahçe Sergisi: Tarım Teknolojileri

Tarih     :27/12/2013

Sayı       : 13206

İlgi: TOBB'nin 23.12.2013 tarihli ve 26115 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Bahreyn Kralı Majesteleri Hamad Bin İsa Al Khalifa himayelerinde, Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Teşkilatı (UNIDO) - Yatırım ve Teknoloji Teşvik Ofisi (ITPO) ve Tarımsal Kalkınma Ulusal Girişimi işbirliğinde, "2014 Bahreyn Uluslararası Bahçe Sergisi: Tarım Teknolojileri Sergisi"nin 26 Şubat- 1 Mart 2014 tarihleri arasında, Bahreyn Krallığı'nda düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu serginin katılımcı firmalara tarım sektöründe büyük yatırımların gerçekleştirildiği bir bölgede müşteri tabanını geliştirme fırsatı sunacağı belirtilmektedir. Sergide tarım sektöründe, çevreci ve düşük-maliyetli üretimin artırılması için teknoloji kullanımındaki son uygulamalara odaklanılacağı ifade edilmektedir.

Ayrıca, bahse konu sergi ile ilgili detaylı bilgiye http://www.bigs.com.bh adresinden ulaşılabileceği ve katılmak isteyenlerin aşağıda iletişim bilgileri sunulan Dr. Hashim Hussein ile iletişime geçmeleri gerektiği bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Dr. Hashim Hussein