Rusya Federasyonuna İhracatımız-Yolsuzlukla Mücadele

Tarih     :27/12/2013

Sayı       : 13203

İlgi: TOBB'nin 25.12.2013 tarihli ve 0411/26233 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Yolsuzlukla Mücadele Konseyi'nin Rusya Federasyonu Devlet Başkam Vladimir PUTIN başkanlığında 30 Ekim 2013 tarihinde toplandığı belirtilmekte ve PUTIN'in anılan toplantıda yaptığı konuşmasının özetlendiği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, anılan yazının incelenmesinden yolsuzlukla mücadele kapsamında son dönemde Rus tarafınca önemli adımlar atıldığının anlaşıldığı belirtilmektedir.

Söz konusu yazıya TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Ülke Duyuruları/Rusya Federasyonu" bölümünden ulaşılabilir.

Bilgilerinize sunarız.