Bulgar İş Adamları ile İkili Görüşmeler

Tarih     :03/01/2014

Sayı      : 180

İlgi: Trakya ABİGEM'in 03.01.2014 tarihli yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 10-11 Ocak 2014 tarihlerinde sınır komşumuz Bulgaristan ile ticari ve ekonomik işbirliği imkânlarının arttırılması, ihracatçı firmalarımızın dış pazar paylarında artış sağlanması amacıyla, Bulgaristan'ın Filibe, Burgaz ve Sliven bölgelerinden yetkililerin ve çeşitli sektörlerden işadamlarının katılacağı Bulgar iş adamları heyeti Tekirdağ'ı ziyaret edeceği bildirilmektedir.

Tekirdağ Belediyesi, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Trakyakent Belediyeler Birliği ve Trakya ABİGEM işbirliğinde yürütülecek organizasyon kapsamında Türk ve Bulgar işadamları arasında, tarafların titizlikle seçileceği ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Bu çerçevede, Bulgaristan Ticaret Heyeti Programı, gerek anılan pazara girmek isteyen gerekse pazar paylarını daha da arttırmayı hedefleyen firmalar için önemli bir fırsat oluşturmaktadır.

Söz konusu ticari heyet görüşmelerine katılmak isteyen firmalarımızın, en geç 08 Ocak 2014 Çarşamba günü mesai bitimine kadar, ekte irtibat bilgileri ve program yer alan Trakya ABİGEM'e başvurmaları gerekmektedir.

Ziyarete katılacak firmaların listesi için; http://www.trakyaabigem.org/tekirdag-abigem-bulgar-heyet-ziyareti

Bilgilerinize sunarız.