Türkiye 100 Projesine Müracaatlar Başladı

15 Ekim 2014
Türkiye 100 Projesine Müracaatlar Başladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini arttırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla, "Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi - Türkiye 100" projesi yürütülmektedir.

Konu hakkında bir açıklama yapan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Başvuruda şirketlerin 2011-2013 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin büyüme hızı dikkate alınacaktır. Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkan sağlayacak olan "Türkiye 100 Projesi" için web adresinde verilen kriterlere uyan firmaların müracaatlarını http://turkiye100.tobb.org.tr/ üzerinden yapmalarını ilgili üyelerimizin bilgilerine sunarız" dedi.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri misiniz?

Türkiye 100'e Başvurun! (http://turkiye100.tobb.org.tr)

Üyelerimizi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde gerçekleştirilen Türkiye 100 Programı'na başvurmaya davet eden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; Türkiye 100 yarışmasının birincisi 2013 yılında düzenlendi. Listede yer almak üzere başvuran şirketler içerisinden satış gelirlerini en hızlı büyümeyi başaran 100'ü 5. İzmir İktisat Kongresi kapsamında dünyaya açıklandı. Başarılı şirketlerin temsilcileri ödüllerini T.C. Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz'dan aldılar. İlk 10'a giren şirketlerin yöneticileri T.C. 11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül tarafından kabul edildiler. Türkiye 100 şirketlerinin ABD pazarına girişlerini kolaylaştırmak amacıyla, kazanan şirketlerden bir bölümüyle ABD'ye bir iş gezisi düzenlendiğini belirtti.

Türkiye 100 Programına neden başvurulması gerektiğini söyleyen Sülün; "Bu program ile başarınız TOBB, TEPAV ve AllWorld Network tarafından tescil edilecek. Ulusal ve uluslararası çok sayıda yayın organında çıkacak haberler aracılığı ile şirketinizin görünürlüğü artacak. Görünürlüğünüzü arttırarak yeni müşteri, yatırım, yetenek ve fırsatlara erişiminizi kolaylaştıracak. AllWorld'ün dünyanın dört bir tarafından hızlı büyüyen şirketlerin yer aldığı iletişim ağının parçası haline gelecek. TOBB, TEPAV ve AllWorld organizasyonunda gerçekleştirilecek ve AllWorld Harvard Zirvesi'ni de kapsayacak. ABD İş Gezisi Programı'na katılım hakkı elde edilecek. AllWorld Network'ün farklı ülkelerde düzenlediği etkinliklere katılarak, bu ülkelerdeki hızlı büyüyen şirketlerle iş ilişkileri geliştirme fırsatını yakalayacaksınız" dedi.

Hemen Başvurmak İçin http://turkiye100.tobb.org.tr Sitesini Ziyaret Edin

Türkiye 100 şirketlerinin Program hakkındaki düşünceleri;

"Türkiye 100 Programı sayesinde başarılarımızdan dünyayı haberdar etme şansını yakaladık. Listede yer almanın haklı gururunu çalışanlarımız ve ortaklarımızla birlikte yaşadık." (Halitt Develioğlu, Reysaştech, Genel Müdür)

"Türkiye 100-ABD İş Gezisi'ne katılarak ABD pazarının sunduğu fırsatlar hakkında en yetkili kişilerden bilgiler aldım. Aynı zamanda listedeki diğer şirketlerin yetkilileri ile iş ilişkileri geliştirme imkanını yakaladım" (Serdar Dağdelen, ETİYA Kurucu Ortak ve Genel Müdür Yardımcısı)

"Şirketimizin başarılı büyüme performansının TOBB, TEPAV ve AllWorld Network tarafından tescillenmiş olması bizleri gururlandırdı. Bu sayede kazandığımız görünürlük, işlerimize son derece olumlu yansıdı" (Burat Hucuptan, ETİYA, Kurucu Ortak ve Genel Müdür Yardımcısı)

Türkiye 100'e başvurmak ücretsizdir!

Sorularınız için;

[email protected] adresinden İpek Aydın ve [email protected] adresinden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile iletişime geçebilirsiniz.

Başvurunuzu şimdi gönderin ve şirketinizin hak ettiği görünürlüğü

elde etmesini sağlayın!