Sudan

Tarih     :27/01/2014

Sayı       : 1275

İlgi: TOBB'nin 23.01.2014 tarihli ve 0411/1634 yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Türk Hava Yolları'nın, Sudan'ın başkenti olan Hartum'a yeni hat açtığı ve uçuşlara başladığı belirtilerek, bu vesile ile, THY ile yapılan protokol çerçevesinde azami 15 iş adamımız ile birlikte, 24-27 Şubat 2014 tarihleri arasında Hartum'a yönelik işadamları heyetinin gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, işadamları heyetine, hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri, demir-çelik, makine ve akşamlan, halı, kablo (elektrik), plastik (kimya), mobilya, beyaz eşya (elektronik) sektörlerinde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda görüldüğü bildirilmektedir.

Bu çerçevede heyete katılmak isteyen firmaların www.tim.com.tr 'de yer alan başvuru formunu (http://goo.gl/ePCbNt) eksiksiz doldurarak elektronik ortamda, en geç 10 Şubat 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları, organizasyon kapsamındaki uçak bileti, konaklama, ikili görüşmeler ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmalarımızın: TİM' Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Iban No: TR93 0001 5001 5804 8000 9634 35), Swift Kodu: TVBATR2A Avro hesabına 1.300,- Avro avans (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları ve ilgili banka dekontunu [email protected] e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.