Türk Konseyi İş Forumu

Tarih     :27/01/2014

Sayı       : 1274

İlgi: TOBB'nin 23.01.2014 tarihli ve 0411/1648 yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan ve Türkiye'nin üyesi bulunduğu Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Konseyi), anılan ülkelerin Cumhurbaşkanlarının inisiyatifi ile kurulduğu günden bu yana, ekonomik ve kültürel alanlar başta olmak üzere çalışmalarını aktif olarak sürdürmektedir.

Üye ülkelerin iş dünyası çatı kuruluşlarının yer aldığı Türk İş Konseyi de çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir. Ülkemizi söz konusu İş Konseyi'nde TOBB temsil etmektedir.

Bu çerçevede, üye ülkelerde son dönemde yaşanan ekonomik ve ticari gelişmelerin ele alınacağı Türk Konseyi İş Forumu'nun, TOBB ev sahipliğinde, Türk Konseyi Sekretaryası ile işbirliği içerisinde, 19 Şubat 2014 Çarşamba günü, 09.00-17.00 saatleri arasında, TOBB İstanbul Hizmet Binası'nda (TOBB Plaza Esentepe) gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

İş Forumunda, TOBB  Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve üye ülkelerin muhatap kuruluş başkanlarının katılımcılara hitap etmesi beklenmektedir. İş Forumunun ardından katılımcı işadamları arasında ikili görüşmeler gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

İş Forumuna ilişkin program ve katılım forumu TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Yurt İçi Etkinlikler" sayfasında yer almaktadır. Sayfada yer alan katılım formunun, İngilizce olarak, en geç 3 Şubat 2014 Pazartesi gününe kadar TOBB, e-posta olarak ([email protected]), iletilmesi gerekmektedir. Bilgilerinize sunarız.