DEİK/Türk- Azerbaycan İş Konseyi Bakü ve Sumgayıt Ziyareti

Tarih     :29/01/2014

Sayı       : 1429

İlgi: TOBB'nin 24.01.2014 tarih ve 0411/1676 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in özel talimatı ile araştırma, iş geliştirme, yüksek teknolojiler, enerji verimliliği, uzay teknolojileri, telekomünikasyon, iletişim ve bilgi teknolojileri alanlarında faaliyet göstermek üzere kurulan "High Tech Park", ayrıca Sumgayıt Teknolojiler Parkı ve Kimya Sanayi Parkında yer alan tesisleri yerinde incelemek, yeni işbirliklerinin oluşturulmasına yönelik fırsatlarla ilgili bilgi almak amacıyla, DEİK/Türk-Azerbaycan İş Konseyi organizasyonunda, 10-11 Şubat 2014 tarihlerinde, Bakü ve Sumgayıt'a bir işadamları heyeti ziyaretinin öngörülmekte olduğu bildirilmektedir.

Söz konusu ziyarete, yüksek teknolojiler, ambalaj sanayi, yapı kimyasalları, otomotiv yan sanayi, elektrik ve elektronik, tarım kimyasalları, temizlik maddeleri, kimya sanayi alanlarında faaliyet gösteren firma temsilcilerinin katılım sağlamaları beklenmektedir.

Katılım formu, taslak program ve bilgi notu Birliğimiz web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünde yer almaktadır.

Katılım formunun eksiksiz doldurularak kişi başına toplam 400 Euro (€) katılım ücretinin (Bakü'de 3 (üç) gece konaklama ve kahvaltı, ziyaret süresince yapılacak transferler, ikili görüşmeler organizasyonu vb. masraflar dahildir) "Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu/Avrasya" banka hesabına (Türkiye İş Bankası Beyoğlu Şubesi, Şube kodu: 1011, IBAN: TR95 0006 4000 0021 0113 3145 67 Avro Hesabı) yatırıldığını gösteren banka dekontu ile birlikte en geç 31 Ocak 2014, Cuma günü mesai saati bitimine kadar DEİK'e (Nurengiz Eşki, tel: 0212-339 50 54, e-posta: [email protected]. faks: 0212-270 37 84) iletilmesi gerekmektedir.Bilgilerinize sunarız.