Uluslararası İran Sağlık Fuarı

Tarih     :03/02/2014

Sayı       : 1563

İlgi: TOBB'nin 30.01.2014 tarihli ve 0411/2170 yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, İran'da yerleşik M/s. Sanat Salamat şirketi tarafından, 15-18 Mayıs 2014 tarihleri arasında, 17. Uluslararası İran Sağlık Fuan'nın "Tehran Permanent Fairgound"ında gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, M/S Sanat Salamat şirketi tarafından düzenlenen söz konusu Fuar'ın ayrıca, İran Medikal Mühendisliği Birliği, İran Medikal Ekipman Tacirleri Birliği, İran Medikal Ekipman İhracatçıları Birliği, İran Medikal, Diş ve Laboratuar Ekipmanları Üreticileri Birliği tarafından desteklendiği ifade edilmektedir.

Bahse konu Fuar'da medikal, diş ve laboratuar ekipmanları, ecza ürünleri, sağlık hizmetleri ve ürünlerinin sergileneceği belirtilmektedir.

Fuar ile ilgili detaylı bilgiye www.iranhealthexhibition.com adresinden ulaşılabileceği ve katılmak isteyenlerin aşağıda iletişim bilgileri sunulan Nasrin Farzaneh ile iletişime geçmeleri gerektiği bildirilmektedir. Bilgilerinize sunarız.

Nasrin Farzaneh

International Marketing Manager