Gambiya Ticaret Heyeti

Tarih     :13/02/2014

Sayı       : 2008

İlgi: TOBB'nin 10.02.2014 tarihli ve 0411/3019 yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA) tarafından, 1-16 Mart 2014 tarihleri arasında, Bakau kentinde bulunan Bağımsızlık Stadyumunda, 7.Gambiya Ticaret Fuarı'nın ‘Ortaklığa Doğru Kapsayıcı Büyüme' temasıyla gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu Fuar'ın amacının;

• Sanayi ve işletme kuruluşlarının büyümelerine katkı sağlanması,
  • Yerel işletmeler ile uluslararası iş imkanları arasında bağlantının kurulması,
  • Ticaret ve sanayi öncülerinin ürünlerini sergileyebilecekleri ve işbirliği yapabilecekleri bir fırsat platformunun sağlanması,
  • Risk sermayesi müteşebbisleri/işadamlarına yatırım fırsatlarını keşfetme imkanı sunulması,
  • İş ortaklıklarının desteklenmesi, kamu özel ortaklığın tesis edilmesi,
  • Özel sektör istihdamının desteklenmesi,
  • Gambiya menşeli ürünlerin ihracatına destek olunması,
  • Bölgeler arası ticaretin arıtılması,
  • Gambiya'daki yatırım fırsatlarının artırılması
  • 2020 Vizyonunu desteklenmesi

olduğu bildirilmektedir.

Anılan Fuar'ın kavram kağıdına, uluslararası başvuru formuna ve ticaret fuarı katalog listesi formuna TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki "Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikler" başlığı altından ulaşılabilmektedir. Katılmak isteyenlerin aşağıda iletişim bilgileri sunulan Adam Trinn Njie ile iletişime geçmeleri gerektiği bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.