Moritanya

Tarih :17/02/2014

Sayı : 2122

İlgi: TOBB’nin 14.02.2014 tarihli ve 0411/3394 yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 25 Şubat - 1 Mart 2014 tarihleri arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcımız Sayın Murat Mercan başkanlığında kamu ve özel sektör temsilcilerinin katılımları ile Moritanya’ya bir ‘’Enerji Takımı Ziyareti” gerçekleştirilmesi planlandığı belirtilmişti.

Moritanya Naukşot Büyükelçiliğimizin tavsiyeleri üzerine söz konusu ziyaretin tarihinin 23-26 Şubat 2014 olarak değiştirildiği ifade edilmektedir. Bu kapsamda, Moritanya’da ilgili sektörlerde faaliyet gösteren ve göstermek isteyen firmaların iletişim bilgilerini (katılımcı adı, şirket, unvan, sabit telefon, mobil telefon ve e-posta adresi), özellikle görüşmek istedikleri Moritanyalı kurum, kuruluş ve şirketlerin bilgisi ile birlikte, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na iletilmek üzere, 19 Şubat 2014 tarihine kadar TOBB ( [email protected] ) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.