"Dışa Açılım: Vizyon&Gerçekçilik" Konferansı

20 Şubat 2014

20.02.2014

Yunanistan İhracatçılar Birliği'nin organizasyonunu üstlendiği "Dışa Açılım: Vizyon&Gerçekçilik" konulu iki günlük konferans 18-19 Mart 2014 tarihlerinde Atina'da gerçekleştirilecektir.

Programı yazımız ekinde tarafınıza iletilen söz konusu konferansa katılmak isteyen üyelerimizin en geç 26 Şubat 2014, Çarşamba günü saat 17:00' kadar Odamız Dış İlişkiler Servisi (Tel: 0282 651 10 96 Dahili:134) ile irtibata geçmeleri hususunda gereğini bilgilerinize rica ederiz.

Not: Odamıza katılım bildiren firmaların bilgileri Ankara Yunanistan Büyükelçiliği'ne  iletilecek ve Yunanistan İhracatçılar Birliği'nin seçeceği şirketlerin iki günlük konaklama ve ulaşım masrafları Yunanistan İhracatçılar Birliği tarafından karşılanacaktır.