Çorlu TSO Servet ÇAKAR Ödüllü Tavla Turnuvası

25 Şubat 2014

25.02.2014

Odamız ve üyeleri arasında diyaloğun geliştirilmesi ve güçlendirilmesi amacıyla, Odamız eski Meclis Başkanı Servet ÇAKAR anısına "Çorlu TSO Servet ÇAKAR Ödüllü Tavla Turnuvası" düzenlenecektir.

02 Mayıs 2014 tarihi itibari ile Odamız Üye Mensupları Evi’nde  başlayacak Tavla Turnuvamızın katılım şartları aşağıda belirtilmiş olup, başvuru yapmak isteyen üyelerimizin yazımız ekindeki gönderilen veya Odamızdan/Odamız Ticaret ve Sanayi Gazetesinden temin edecekleri formu doldurarak en geç 29 Nisan 2014, Salı günü saat 17:30’a kadar Odamız personeli Erhan DEBRELİ’ye  (Tel: 0282 651 10 96  Faks: 0282 651 35 10 E-mail:[email protected]) iletmeleri hususunda gereğini bilgilerinize sunarız.

Genel  Sekreter

ÇORLU TSO Servet ÇAKAR Ödüllü Tavla Turnuvası Katılım Şartları:

- Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olmak,

- Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na üye bir firmada imza yetkilisi olmak,

- Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na üye bir firmada en az 6 aydır çalışıyor olmak,

ÖNEMLİ NOT:  Çorlu TSO Servet ÇAKAR Ödüllü Tavla Turnuvası’na  katılım bir firmadan en fazla 2 kişiyle sınırlıdır.

ÖDÜLLER      :  1.Cep Telefonu

2.Tablet Bilgisayar