TurSEFF Eğitimi

TurSEFF Eğitimi

Tarih     :02/04/2014

Sayı       : 3741

İlgi: Trakya Kalkınma Ajansı’nın 28.03.2014 tarihli ve 21539595-100.00-348 yazısı

İlgi kayıtlı yazıda,  Trakya Kalkınma Ajansı ve Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı (TurSEFF) arasında eneği verimliliğinin artırılması ve yenilenebilir enerji yatırımlarının teşvik edilerek yaygınlaştırılması için, kurumsal işbirliğinin tesis edilmesine ilişkin usul ve esasları düzenlenmesi konusunda işbirliği protokolü imzalandığı bildirilmiştir.

Bu işbirliği kapsamında, 9 Nisan 2014 Çarşamba günü Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonu'nda 14.00-17.00 saatleri arasında "ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi ve Tur SEFF Eneği Projeleri Deneyimlerinin Paylaşılması" konulu bir eğitim organize edildiği belirtilmiştir.

Söz konusu eğitim programı ekte tarafınıza sunulmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.