Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu TÜRKONFED Toplantısına Katıldı

30 Eylül 2014
 "Bölgesel Kalkınmada Yerel Dinamikler ve Yatırım Ortamı İl Raporları" konulu  proje toplantısı 29 Eylül 2014 Pazartesi günü Trakya Kalkınma Ajansı'nda gerçekleşti.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ( Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu'nun katıldığı toplantıda; Trakya Bölgesi'nin kalkınmasına yönelik yerel dinamiklerin analiz edilerek bölgenin yatırım ortamının etkin değerlendirilmesine yönelik önerilerin hazırlanması konuları katılımcılara aktarıldı.

Toplantının amacına değinen TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Onatça; "TR21 Bölgesi illeri için ( Tekirdağ, Edirne, Kırklareli) ayrı ayrı analizler yürütülüp göstergeler incelenmiştir. Her ilin ekonomik performansının incelendiği birer anket yapılmaktadır. Bunların yanı sıra her ilde birer çalıştay düzenlenmekte ve ilin yerel aktörleri ile bölge hakkında söz sahibi kişilerle fikir alışverişi yapılabilmektedir. Gerçekleşen çalıştayın amacı; İlin mevcut sosyo - ekonomik durumunu masaya yatırmak ve gelecek hakkında vizyon ortaya koymaktır" dedi.