Türkiye Turuncu Halı Vize Uygulaması

Tarih     :09/04/2014

Sayı       : 3984

İlgi: TOBB'nin 02.04.2014 tarihli ve 411/69227 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Hollanda Büyükelçisi Ron Keller, Hollanda Yabancı Yatırım Ofisi ve Türkiye Turuncu Halı Vize Kolaylığı hakkında bilgi vermektedir.

Yazıda devamla, Hollanda Hükümetinin, Hollanda'yı düzenli olarak ziyaret etmesi gereken firma çalışanları ile Hollanda'yla önemli iş birliği olan kuruluşlar için bir vize prosedürü olan Turuncu Halı Vize Uygulamasını (OCF) geliştirdiği bildirilmektedir. Anılan uygulama ile ilgili bilgi ekte verilmektir.

Ayrıca, Hollanda Ekonomi Bakanlığı'na bağlı olan ve İstanbul'da bulunan Hollanda Yabancı Yatırım Ofisinin (NFIA) - http://www.nfia-turkey.com - Hollanda'da iş kurmak isteyen Türk şirketlere yardımcı olmak için ücretsiz danışmanlık, bilgi ve pratik yardımlaşmanın yanı sıra iş ortakları ve devlet kuramlarına erişim sağladıkları bilgisi verilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.