İİT-7. Tarım Endüstrileri Sergisi

Tarih     :16/04/2014

Sayı       : 4248

İlgi: TOBB'nin 09.04.2014 tarihli ve 0411/7525 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üye ülkeleri 7. Tarım Endüstrileri Sergisi'nin 13-16 Nisan 2014 tarihlerinde Cidde/Suudi Arabistan'da düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu organizasyonun Suudi Arabistan Krallığı Tarım Bakanlığı'nın himayesinde, İslami Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT) ile Saudi Al Harity Sergiler Limited Şirketi (ACE) tarafından düzenleneceği bildirilmektedir. Ayrıca Serginin, hem İİT üyesi ülkeler tarım sektörü işletmecilerine, hem de İİT üyesi olmayan ülkelerdeki Müslüman azınlık işletmecilere (yiyecek, içecek, paketleme gibi alanlarda) ürün ve hizmetlerini sergileme ve geliştirme imkanı vereceği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, anılan sergi ile detaylı bilgiye, kayıt işlemlerine, kullanılacak sergi alanları ve metrekare fiyatlarına ilişkin bilgilere "www.sfhh-arabia.com" adresinden ulaşılabileceği belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.