Yunan-Türk Ticaret Odası, Kuzey Yunanistan

Tarih     :21/04/2014

Sayı       : 4410

İlgi: Yunan-Türk Ticaret Odası'nın 15.04.2014 tarihli yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 20-24 Haziran 2014 tarihleri arasında Dedeağaç'ta (Alexandroupolis) gerçekleşecek olan 16. Alexandroupolis Uluslararası Ticaret Fuarı gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuarda 21 Haziran 2014 Cumartesi ve 22 Haziran 2014 Pazar günleri 09.30-14.30  saatleri arasında B'B (ikili iş görüşmeleri) gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Aynı zamanda, Fuarda stant açmak isteyenler için m2 başı 70 EURO olup minimum 9 m2 alan kiralanması zorunlu olduğu bildirilmiştir.

Anılan Fuara katılmak isteyenlerin Yunan-Türk Ticaret Odası Bahar Kakkou (E-mail: [email protected] ) iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.