ICRIC/ İş Çevreleri

Tarih     :21/04/2014

Sayı       : 4418

İlgi: TOBB'nin 14.04.2014 tarihli ve 0411/7756 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası'na bağlı bir kuruluş olan ‘'İslam Odası Araştırma ve Bilgi Merkezi (ICRIC)" tarafından, 24-25 Haziran 2014 tarihlerinde Tahran/İran'da, 2015 sonrası Kalkınma Programına katkı sağlayabilecek ‘'İş Çevreleri" üzerine uluslararası bir konferans düzenleneceği ifade edilmektedir. Söz konusu konferansın ICRIC'in misyon ve görevine uygun olarak ICRIC 2014 Gündemi çerçevesinde gerçekleştirildiği ve 2015 sonrası Kalkınma Programında karşılaşılabilecek zorluklara atıfta bulunulacağı bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu etkinlikte ulusal ve uluslararası kuruluşlar, akademi dünyası, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarından seçkin konuşmacıların yer alacağı ifade edilmektedir.

Anılan konferansın programına TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki "Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikler" başlığı altından ulaşılabilmektedir. Konferans ile ilgili detaylı bilgi için iletişim bilgileri aşağıda verilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.