Türk-Alman Bilim Yılı

Türk-Alman Bilim Yılı

Tarih     :13/05/2014

Sayı       : 5230

İlgi: T.C. Tekirdağ Valiliği Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nün 09.05.2014 tarihli ve 29403255-051.99/749 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 23 Ocak 2014 tarihinde Berlin'de gerçekleştirilen 2014 Türk - Alman Bilim Yılı Açılış Konferansı ile 2014 yılı; "Türk - Alman Eğitim,Araştırma ve Yenilik Yılı" (2014 Türk - Alman Bilim Yılı) olarak ilan edildiği ve bu süre içerisinde Bilim Yılı amaç ve stratejik hedefleri doğrultusunda ve tematik alanlar çerçevesinde Türk ve Alman toplumları arasında yeni işbirliklerine yol açacak ortak programlar ve etkinlikler gerçekleştirmeleri beklendiği belirtilmiştir.

Konu ile alakalı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünün yazıları ekte tarafınıza sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.