TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Ziyaret Programlarını Aralıksız Sürdürüyor

10 Kasım 2014
 TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu ziyaret programlarını aralıksız sürdürüyor. Ziyaret programı çerçevesinde 7 Kasım 2014 Cuma günü Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamında ziyaret eden İl Genç Girişimciler Kurulu, Kaymakam Kılıç'a yeni görevinde başarılar dileyerek kurulun faaliyetleri ve ileriye yönelik projeleriyle ilgili olarak bilgiler verdiler.

Ziyarete Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Perin'in yanı sıra İl Genç Kurulu Üyeleri; Çiğdem Sönmez, Maksut Küçükdişli, Emrah Kılavuz, Sezcan Meriç ve Gören Yavuz katıldılar.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, ziyaretlerinden dolayı Tekirdağ İl Genç Girişimciler kurulu üyelerine teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonrasında günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaret programları çerçevesinde Üçgen Harita ve Mühendislik Hizmetleri iş sahibi A. Fırat Aktürk'ü ziyaret etti. Üye ziyaretleri kapsamında Aktürk'ü ziyaret eden Genç Girişimciler Kurulu üyeleri karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu yönetim kurulu üyelerinin son durağı ise Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi Fatih Keskin oldu. Keskin'in işletmeciliğini yürüttüğü Trakya Restaurant'ta ziyaret eden üyeler günlük ziyaret programını tamamladı.

Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Perin; TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB yönetim kurulunun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari bir kurul olduklarını belirterek çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini belirtti. Perin, ziyaret programlarının ileri ki günlerde de devam edeceğini dile getirdi.
HABER GÖRSELLERİ