Kamerun

Tarih     :16/05/2014

Sayı       : 5388

İlgi: TOBB'nin 13.05.2014 tarihli ve 0411/9751 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, İstanbul Ticaret  Odası  (İTO) organizatörlüğünde,  Kamerun-Türk  Ürünleri Fuarı'nın, Yaounde'de 24-27 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenleneceği bildirilmektedir.

Kamerun-Türk Ürünleri Fuarı'nda stant inşaatı, aydınlatma, nakliye, gümrük,  sigorta işlemleri, Fuar Katalogunda firma bilgilerinin yer alması, yurtdışı tanıtım hizmetleri, profesyonel ikili görüşmelerin düzenlenmesi, devlet desteği başvuru ücreti ve teşvik işlemlerinin takibi ile Fuar esnasında iletişim ve ikram hizmetleri dahil olmak üzere 12m2 stant alanı dahil, katılım bedelinin 4.200 Euro olduğu belirtilmektedir. Anılan Fuar'a katılıma ilişkin bilgi notu ekte verilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.