Fas Yatırım Konferansı

Tarih     :20/05/2014

Sayı       : 5406

İlgi: TOBB'nin 15.05.2014 tarihli ve 10079 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türk-Fas İş Konseyi ve Fas Yatırım Ajansı (AMDI) işbirliği ile 27 Mayıs 2014 tarihinde, İstanbul TOBB Plaza'da, 09:00- 16:00 saatleri arasında Fas Yatırım Konferansının düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, Fas Ankara Büyükelçisi Sayın Lotfi Aouad'ın da onurlandırması beklenen konferansta, Fas'taki serbest bölgeler, tarım, sanayi ve otomobil, tekstil, metalürji ve elektromanyetik sektörlerindeki yatırım fırsatlarına ilişkin sunumların gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Bu kapsamda, Faslı işadamlarının da katılmasının planlandığı ve ikili görüşmeler gerçekleştirme imkanı da sağlayacak söz konusu konferansa katılmak isteyen katılımcıların, katılım teyitlerini ekte yer alan katılım formunu doldurarak 22 Mayıs 2014 tarihine kadar DEİK'e (İlgili Kişi: Özge Karagöz; Tel: 0212 339 50 70; E-mail: [email protected] ) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.