10 Kasım 2014
Trepaş´tan Çorlu TSO Üyelerine İndirim
   Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ve Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş (TREPAŞ) arasında 6 Kasım 2014 Perşembe günü "İndirim Protokolü" imzalandı.

İmzalanan protokol çerçevesinde odamız üyelerine elektrik hizmetinde indirim sağlanacaktır.

"ELEKTRİK MALİYETLERİ'NDE DÜŞÜŞ SAĞLANACAKTIR"

Protokolün öneminden bahseden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün;" %16,5'lik indirim sağlayacak olan bu protokol orta ve uzun vadede firmalarımızın elektrik maliyetlerin düşürülmesi ile rekabet güçlerini arttırmalarına önemli katkı sağlayacaktır. Üyelerimizin elektrik maliyetlerinin düşürülmesini amaçlayarak bu protokolü imzaladık. Üyelerimizi, TREPAŞ'a başvurularını yaparak bu imkandan faydalanmaya davet ediyorum. Bu protokol tüm üyelerimize hayırlı olsun"dedi.

"İL VE BÖLGE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ"

TREPAŞ Perakende Hizmet Yöneticisi Ali Uraz; Çorlu TSO üyelerine yönelik olarak imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını diliyorum. Amacımız, uzun yıllar elektrik hizmeti vereceğimiz tüm müşterilerimize daha kaliteli ve sürdürülebilir, değer yaratan hizmet verebilmektir. Özellikle ticaret ve sanayi kuruluşlarına TREPAŞ olarak destek sağlayarak il ve bölge ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz" açıklamasında bulunarak, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e işbirlikleri için teşekkürlerini dile getirdi.
HABER GÖRSELLERİ