Enerji Verimli Sanayi Projeleri

Tarih     :09/06/2014

Sayı      : 6150

İlgi: TOBB'nin 30.05.2014 tarihli ve 11010 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Sanayi tesislerinde enerji verimliliği alanında farkındalık oluşturulması ve enerji verimliliğinin teşvik edilmesi amacıyla, Enerji Verimliliği Demeği, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı işbirliğinde, OSBÜK'ün desteğiyle "Enerji Verimli Sanayi" projesi başlatıldığı bildirilmiştir.

Enerji verimliliğine yatırım yapacak olan kuruluşlara "5. Bölge Teşvikleri"nin sağlanacağı belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.