Rusya Federasyonu

Tarih     :18/06/2014

Sayı       : 6521

İlgi: TOBB'nin 12.06.2014 tarihli ve 0411/11889 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Krasnodar Bölgesi iş çevrelerinin, özellikle Rusya Federasyonu'nun Krasnodar Bölgesi'nin ağaç ürünleri potansiyelini çok yönlü değerlendirmeyi amaçlayan, Krasnodar şehir merkezinin yeniden inşası ile ekonomik konut inşasını ve Kavkaz ile Novorossisk gümrüklerinde endüstri parkları ve ihracat-ithalat lojistik merkezlerini kapsayan ortak yatırımlara istekli olduğu belirtilmektedir.

Konuya ilişkin detaylı bilgi, TOBB ana web sayfasında (www.tobb.org.tr) yer alan "Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları" başlığı altındaki "Ülke Duyurulan-Rusya Federasyonu" bölümünde yer almaktadır. İlgi duyanların en geç 19 Haziran 2014 Çarşamba günü mesai bitime kadar DEİK'e ([email protected] / tel: 0212 335 50 54) görüş bildirmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.