Midest 2014 Yan Sanayi Fuarı hk.

23 Haziran 2014
Midest 2014 Yan Sanayi Fuarı hk.

Tarih     :23/06/2014

Sayı       : 6655

İlgi: İstanbul Ticaret Odası'nın 19.06.2014 tarihli ve 94967 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Fransa'nın Paris şehrinde, 4-7 Kasım 2014 tarihleri arasında organize edilen Midest 2014 Yan Sanayi Fuarı Türkiye Milli Katılım organizasyonu, her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Her yıl ortalama 1.700 firmayı ağırlayan, 40.000'e yakın profesyonel ziyaretçi sayısı ile Avrupa'nın en büyük yan sanayi fuarı olan Midest 2014 Yan Sanayi Fuarı'na İstanbul Ticaret Odası bu yıl da yaklaşık 500 m2'lik bir alanda katılım gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Söz konusu fuar için katılım bedeli 500 Euro/ m2 olarak belirlenmiş olup, fuara minimum 9m2 ile katılım sağlanabilecek, belirtilen bedele, stand inşaatı, nakliye ve gümrükleme, tanıtım hizmetleri dahil olmak üzere tüm ana hizmetler dahil olduğu, fuar, %50 devlet desteği kapsamında olup, teşvik takip işlemleri İstanbul Ticaret Odası tarafından yürütüleceği bildirilmektedir. Söz konusu fuar ile ilgili yazı ekte tarafınıza sunulmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.