Türk Standardları Enstitüsü´nden (TSE) Çorlu TSO Üyelerine Özel İndirimler

11 Kasım 2014
Türk Standardları Enstitüsü´nden (TSE) Çorlu TSO Üyelerine Özel İndirimler
  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Türk Standardları Enstitüsü (TSE) arasında düzenlenen "İşbirliği Protokolü" Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, TSE Marmara Bölge Başkanı Mehmet Hüsrev ve TSE Tekirdağ Temsilcisi Bahri Göktürk'ün katılımlarıyla 11 Kasım 2014 Salı günü imzalandı.

"KALİTE BİLİNCİYLE ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ"
 Çorlu TSO Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen törende konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün,yapılan protokolün TSE ile Çorlu TSO arasındaki işbirliğini güçlendirdiğini kaydetti. Çorlu TSO Üyeleri'nin her zaman yanında olduklarını dile getiren Sülün, "Üyelerimizin daha avantajlı koşullarda hizmet alması için elimizden geleni yapıyoruz. TSE ile imzaladığımız protokolle üyelerimiz deney, kalibrasyon ve eğitim hizmetlerinden daha uygun şartlarda yararlanabileceklerdir" dedi.
 TSE'nin Türkiye'nin en önemli kalite ve uygunluk değerlendirme kuruluşlarından biri olduğunu dile getiren Enis Sülün, "Bu anlaşmayla TSE, bir kez daha iş dünyasının yanında yer aldığını gösterdi" ifadelerini kullandı.

"ÇORLU TSO KALİTE KONUSUNDA HER ZAMAN ÖNCÜDÜR"

Kurum olarak kalite olgusunu her işletmeye aşılamak istediklerini kaydeden TSE Marmara Bölge Başkanı Mehmet Hüsrev,"Kalitenin olmadığı yerde verim olmaz. Çorlu TSO kalite konusunda Çorlu'ya öncülük etmektedir. İmzalamış olduğumuz protokolün bölgeye katma değer sağlayacağına inanıyoruz" açıklamasında bulundu.

Hüsrev, "Çorlu TSO Üyeleri'ne; Deney hizmetlerinde %20 (TSE'den Gözetim Hizmeti de alan üye firmalara %30), Kalibrasyon Hizmetlerinde %40, Eğitim Hizmetlerinde %30 ve CE Belgelendirmesinde %20 oranında indirim sağlanacaktır" dedi.